W&S technische personeel

Wij, PAL-V, waren op zoek naar een recruiter voor het werven van specialistisch technisch personeel. B-Talented was één van de potentiële kandidaten.

B-Talented was eerlijk en liet ons weten dat zij geen kennis hebben van technisch personeel. Waar ze wel kennis van hebben is het bouwen aan een goed werkgeversimago, zowel off- als online, waarmee we de juiste doelgroep kunnen bereiken. Met hun passie en enthousiasme en een strak plan van aanpak hebben ze ons overtuigd om de samenwerking aan te gaan.

De HRM adviseur van B-Talented heeft ons geholpen met het opzetten van een goed recruitment beleid. Zo heeft ze ons geholpen met het opbouwen van goede contacten met scholen en andere opleiders. We hebben een duidelijk en sterke online imago ontwikkelt, waardoor technische medewerkers ons makkelijker kunnen vinden. In een periode van 6 maanden is het ons gelukt om de juiste medewerkers aan te trekken en de wervingskosten te verlagen.

Ook heeft ze ons geholpen met een goed onboardings proces. Want werven is één ding, ze inwerken en behouden is een tweede! Ook daar konden ze ons goed bij van dienst zijn.

 

HR manager, PAL-V