Recruitment

Recruitment, of werving en selectie, is het proces van het aantrekken, selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers voor de toekomst. Het is een veelomvattend en ingewikkeld proces waar men vaak te licht over nadenkt.. Het aannemen van de verkeerde medewerker kan een werkgever al snel heel veel geld kosten. Ook het uitblijven van het vinden van de juiste medewerkers kost een werkgever veel geld.

Wij helpen je bij het ontwikkelen van een resultaatgericht recruitment beleid en ondersteunen bij de uitvoering ervan.

Werving en selectie

Op veler verzoek van onze klanten ondersteunen we bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Onze werving en selectie dienstverlening bestaat uit:

  • het opstellen van een functieprofiel en een passende wervingstekst
  • het plaatsen van de vacature op de juiste vacaturesites en social media
  • het screenen van ingekomen sollicitaties
  • het verzorgen van de w&s communicatie
  • het begeleiden van het selectietraject tot aan aanname

Bij de werving en selectie treden we op als HR adviseur van de opdrachtgever, op deze manier werken we direct aan het verhogen van jouw werkgeversimago. Op deze dienstverlening zijn onze uurtarieven en werving en selectie tarieven van toepassing. Zoals velen wel doen, werken wij niet op basis van no cure no pay.

Emplyer Branding

Sollicitanten zoeken niet alleen naar een uitdagende baan, maar ook een uitdagende werkgever. Een werkgever met een werkomgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen, waar ze zelf keuzes mogen maken en ze kunnen excelleren. Maar hoe word je nu een aantrekkelijke werkgever?

Wij hebben een Recruitment adviseur in huis met een specialisme in Employer Branding. Zij helpt je bij het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk en stelt een marketingplan op ter versterking van jouw werkgeversimago. Ze heeft ervaring met het ontwikkelen van een bedrijfseigen werken bij website, wervingscampagnes voorzien van sterk beeldmateriaal en wervingsteksten voor o.a. op social media.

Benieuwd naar wat onze Recruitment adviseur voor jouw werkgeversimago kan betekenen? Maak dan nu een afspraak.