Maak kennis met onze diensten

HR administratie

Uitbesteden of zelf doen?

Zodra je personeel aanneemt, krijg je te maken met diverse administratieve verplichtingen. Je kan dit zelf doen met de beperkte kennis in huis. Wil je er zeker van zijn dat het goed geregeld is, besteedt het dan uit aan onze professionals.

Wij regelen alles van in- tot aan uitdiensttreding en maken hierbij gebruik van de meest moderne HR automatiseringssystemen, waaronder Nmbrs..

HR interim

Tijdelijke, structurele of projectmatige HR ondersteuning?

Wij zijn perfect in staat om tijdelijk of structureel een HR functie in jouw organisatie te vervullen. Tijdelijk kan zich voordoen ter vervanging van een vaste HR medewerker.

Maar waarom zou je zelf iemand in dienst nemen, als je jouw HR behoefte op maat in kan kopen bij ons?

HR advies

Op zoek naar vakkundig advies voor een (complex) HR vraagstuk?

Het is helemaal niet raar als je er even zelf niet meer uitkomt en je behoefte hebt aan een sparringspartner op HR gebied. Voor de meest uiteenlopende vraagstukken kunnen wij je voorzien van adequaat advies.

Loop niet te lang te tobben met zaken waar je zelf niet uitkomt. Neem contact met ons op en voor je het weet heb je de oplossing in handen.

P&O APK

Is je HR beleid up to date?

Wij hebben onze ervaring en kennis verwerkt in een uitgebreide P&O APK. Deze P&O APK bestaat uit relevante vragen over jouw HR beleid en de wijze waarop jouw HR organisatie is ingericht.

Altijd al willen weten hoe het met je HR beleid is gesteld? Doe dan de P&O APK check met één van onze HR adviseurs.

HR documenten

Op zoek naar een voorbeeld HR document?

Elk HR document is maatwerk. Maar soms ben je op zoek naar een basis HR document om je op weg te helpen. Wij hebben een enorme database aan HR documenten ontwikkelt in de afgelopen jaren. Graag delen wij een selectie uit onze database met jou.

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Employer branding

Ben jij wel een aantrekkelijke werkgever?

De arbeidsmarkt staat onder enorme druk en allemaal vissen we in dezelfde vijver naar die ene kandidaat. Hoe bereik je deze kandidaat? En waarom zou hij/zij bij jou moeten komen werken? En als de kandidaat binnen is, hoe bindt je de medewerker aan je bedrijf?

We bouwen een 'werken bij' website voor jouw bedrijf en ontwikkelen beeldmateriaal voor social media kanalen en schrijven de leukste vacatureteksten.