Wat vindt onze klant?

Gepubliceerd op 22 januari 2021 om 15:21

Transparant zijn vergroot betrokkenheid

Als HR-adviesbureau ondersteunen wij veel verschillende ondernemers. Van een interieurbouwbedrijf tot een spuitgietbedrijf en van spuitgietbedrijf tot een jeugdzorgbureau. Maar waar ondersteunen of adviseren wij als B-Talented dan precies bij? In deze blog lees je wat wij voor koffie & broodjes restaurant Vrijthof 16 hebben kunnen betekenen.

Deze week lichten wij onze dienstverleningen uit bij het koffie & broodjes restaurant Vrijthof 16 in Hilvarenbeek.

 

Vanwege de corona-crisis is ook Vrijthof 16 helaas verplicht haar deuren te sluiten. Vrijthof 16 laat zich hierdoor echter niet kennen. Zij bezorgen de lekkerste broodjes, salades, poké bowls en noem zo maar op, met heel veel liefde bij jou thuis (ook in Tilburg en omgeving)! Naast het verzorgen van heerlijke broodjes en salades, wil Vrijthof 16 ook goed voor haar personeel zorgen. B-Talented helpt Vrijthof 16 hier natuurlijk graag bij!

Zo wilde Geert van den Ackerveken, eigenaar van Vrijthof 16, de afgelopen maand voor al haar medewerkers inzichtelijk maken wat hun doorgroeimogelijkheden zijn. Vrijthof 16 wil hiermee transparant zijn naar haar medewerkers. Door dit inzichtelijk te maken weet iedere medewerker precies waar hij nu staat, waar hij naar toe kan groeien en welke arbeidsvoorwaarden hierbij horen.


‘’Ik vind het belangrijk om transparant te zijn richting mijn medewerkers. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is.’’
Quote van G. van den Ackerveken, eigenaar Vrijthof 16.

 

Door transparant te zijn naar je medewerkers stimuleer je niet alleen de betrokkenheid maar ook de motivatie. Wanneer medewerkers een duidelijk carrièrepad voor ogen hebben zullen ze gemotiveerder te werk gaan. Ook verminder je jouw personeelsverloop door transparant te zijn.

Genoeg redenen dus voor B-Talented om hier mee aan de slag te gaan. Voor deze opdracht hebben we iedere functie binnen Vrijthof 16 vergeleken met de horeca- referentiefuncties en loontabellen. Hierbij is ook kritisch gekeken naar alle functies binnen Vrijthof 16. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe of andere functienamen nodig? Zo heeft B-Talented voor iedere medewerker van Vrijthof 16 een brief opgesteld waarin hun situatie duidelijk werd. Hun huidige functie en salaris en hun persoonlijke doorgroeimogelijkheden binnen Vrijthof 16. Na het nauwkeurig doornemen van deze brieven samen met Vrijthof 16, zijn de brieven aan de medewerkers overhandigd.

‘’Fijn om te weten waar ik nu sta en waar ik nog naar toe kan groeien. Fijn dat Vrijthof 16 mij hierin meeneemt.’
Quote van J. van den Borne, medewerker Vrijthof 16.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Of wil ook jij de doorgroeimogelijkheden binnen jouw organisatie inzichtelijk krijgen? Of heb je hulp nodig bij het opstellen of vernieuwen van jouw functie- en/of loongebouw? B-Talented helpt hierbij graag, neem gerust contact op met één van onze HR-adviseurs.

 

Marlijn Zwijgers
Stagiair 2020-2021


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.