HR procesoptimalisatie

Stoei jij nog dagelijks met je HR administratie? Werk je nog met een papieren personeelsdossier, Excel overzichten voor verlof- en urenregistratie en ontbreekt het je nog aan een goede verzuimregistratie? Dan valt er hier voor jou nog veel winst te behalen. Het brengt je niet alleen structuur en duidelijkheid, maar ook efficiency en dus meer rendement.

HR procesoptimalisatie

Sneller, efficiënter en kwaliteitsverhogend

Op een HR afdeling vinden diverse werkprocessen plaats, maar hoe efficiënt en effectief zijn deze werkprocessen precies? En leveren deze werkprocessen het gewenste resultaat zodat jij over de juiste gegevens beschikt op basis waarvan jij sturing kan geven aan je organisatie? Denk hierbij aan HR KPI's als verzuimcijfers, personeelskosten, contractsignalering, etc.

Nog te vaak zien wij een overlap in handmatige werkzaamheden, waarbij het maken van fouten erg groot is. Graag helpen wij je met het efficiënt inrichten van deze HR werkprocessen en het verlagen van de foutgevoeligheid en het verhogen van de kwaliteit.

Personeel- en salarisadministratie

Uitbesteden of zelf doen?

Hoe zou je het vinden als je volledig ontzorgd wordt met de personeel- en salarisadministratie van jouw organisatie door vakkundige professionals?

Hoe ziet dat er dan uit?

  • We zoeken een HR- en salarissysteem welke past bij jouw organisatiebehoefte
  • We dragen zorg voor een efficiënt en volledig geautomatiseerd HR- en salarisproces
  • We ontwikkelen (digitale) HR documenten ter ondersteuning van dit HR- en salarisproces
  • We brengen het volledig HR- en salarisproces voor je ten uitvoer van in- tot en met uitdiensttreding van medewerkers
  • We zorgen ervoor dat de systemen optimaal worden benut. Denk hierbij aan: HR signaleringen, HR rapportages, automatische document generatie, digitaal verzorgen van verlofaanvragen en onkostendeclaraties en het online inzien van loonstroken en andere personeelsdocumenten via een ESS (Employee Self Service) omgeving.