Wie zijn we?

 

B-Talented is een HRM adviesbureau. We helpen kleine en grote MKB ondernemers met het in dienst nemen, hebben en houden van personeel. Wij onderscheiden ons door HR te zien als een beheersbaar proces, zodat HR actief bijdraagt aan het bereiken van organisatiedoelstellingen.

We werken met een vast team van HRM professionals en hebben in de afgelopen jaren ook een ruim netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Allemaal professionals met elk hun eigen talent en expertise. Samen zorgen we ervoor dat je eindelijk een duidelijk antwoord krijgt op al jouw personeel- en organisatievraagstukken.


PEGGY BRESSERS

HR adviseur
Directeur/eigenaar

 

PEGGY IS kritisch, open, direct, creatief en gaat geen uitdaging uit de weg. Klanten waarderen haar voor haar zakelijke P&O visie. Met haar ruime ervaring in het vakgebied is ze een strategische sparringpartner voor directie en management.

 

SIMONE APPELDOORN

Casemanager verzuim

 

SIMONE IS onze verzuimmanager. Ze is niet bang van een complex verzuimdossier. Simone weet zowel de klant als de medewerker van een optimale begeleiding te voorzien bij zowel kortdurende als langdurige verzuimsituaties.

 

STEFANIE GIANOTTEN

HR adviseur

 

STEFANIE IS een zeer bevlogen HR adviseur. Ze is ondernemend, daadkrachtig en resultaatgericht. Met haar ruime ervaring op divers gebied, is uw HR vraagstuk bij Stefanie in vertrouwde handen.

 

ALDE VERHOEVEN

HR adviseur

 

ALDE IS een talentvolle HR adviseur. Ze is professioneel, analystisch en erg gedreven. Alde is als een vis in het water op zowel operationeel als tactisch niveau.

 

MARLIJN ZWIJGERS

HR adviseur

 

MARLIJN IS een leergierige HR professional met een enorm schrijverstalent. Ze houdt erg van structuur en weet dan ook orde in de chaos te scheppen. Haar passie voor het HR vak maakt dat Marlijn graag op onderzoek uitgaat naar het juiste antwoord op elk HR vraagstuk. 

 

EEF DE LAAT - VAN MOL

HR adviseur

 

EEF IS een Brabantse HR professional die erg veel waarde hecht aan structuur. Ze is erg gedreven en weet complexe HR projecten altijd tot een goed eindresultaat te brengen. Een HR adviseur met een gezonde dosis pit.

 

ANNE VALK

Recruiter

 

ANNE IS een specialist op het gebied van recruitment. Zij weet altijd de juiste kandidaat bij een vacature te vinden. Met onze B-Matched dienstverlening en de zoektalenten van Anne vinden wij de juiste kandidaat op elke vacature!

 

FAMKE LEIJTEN

HR stagiaire

 

FAMKE IS onze nieuwe sterspeler en zal juli 2022 afstuderen aan de Fontys HRM. Ze zal het team van september 2021 t/m juli 2022 gaan ondersteunen met diverse leuke HR werkzaamheden. Daarnaast werkt ze hard aan een interessant onderzoek op het gebied van verzuimbegeleiding.

 


Onze specialistische partners

Subsidie adviseur

RAOUL HOSLI

Raoul is onze 'zekere' subsidie expert. Hij onderzoekt en verzorgt de subsidies waar je recht op hebt.

 

#sociale zekerheid #Europesesubsidies.

 

Pensioenadviseur

ALFRED VAN DEN DOBBELSTEEN

Is onze onafhankelijk adviseur in pensioen. Hij helpt je graag met het maken van de juiste keuzes. Vanuit oprechte betrokkenheid, actief in aandacht, scherp op de materie en altijd met jou als klant als vertrekpunt.

Pensioen-Coaching luistert naar jouw wensen en maakt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor jou of je werknemers.

 

#pensioen #waardevolletoekomst

HR- en salarisexpert

KOERT VAN LOON

Koert, eigenaar van Incomme, is onze implementatiepartner voor de HR- en salarissoftware bij onze klanten. Ze zijn expert op het gebied van het volledig automatiseren van jouw HR- en salarisadministratie.

 

#salarisexpert #hrsystemen #salarisadministratie #automatiseren

Organisatie adviseur

STEPHAN RENS

Stephan is een gedreven adviseur en coach op het gebied van:

  • veranderkundige begeleiding
  • leiderschapsontwikkeling
  • organisatie advies

 

#verandermanagement #coach