Wie zijn we?

 

B-Talented is een HRM adviesbureau. We helpen kleine en grote MKB ondernemers met het in dienst nemen, hebben en houden van personeel. Wij onderscheiden ons door HR te zien als een beheersbaar proces, zodat HR actief bijdraagt aan het bereiken van organisatiedoelstellingen.

We werken met een vast team van HRM professionals en hebben in de afgelopen jaren ook een ruim netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Allemaal professionals met elk hun eigen talent en expertise. Samen zorgen we ervoor dat je eindelijk een duidelijk antwoord krijgt op al jouw personeel- en organisatievraagstukken.


PEGGY BRESSERS

HR adviseur
Directeur/eigenaar

 

PEGGY IS kritisch, open, direct, creatief en gaat geen uitdaging uit de weg. Klanten waarderen haar voor haar zakelijke P&O visie. Met haar ruime ervaring in het vakgebied is ze een strategische sparringpartner voor directie en management.

 

SIMONE APPELDOORN

Casemanager verzuim
Directeur/eigenaar

 

SIMONE IS onze verzuimmanager. Ze is niet bang van een complex verzuimdossier. Simone weet zowel de klant als de medewerker van een optimale begeleiding te voorzien bij zowel kortdurende als langdurige verzuimsituaties.

 

EEF DE LAAT - VAN MOL

HR adviseur

 

EEF IS een Brabantse HR professional die erg veel waarde hecht aan structuur. Ze is erg gedreven en weet complexe HR projecten altijd tot een goed eindresultaat te brengen. Een HR adviseur met een gezonde dosis pit.

 

ALDE VERHOEVEN

HR adviseur

 

ALDE IS een talentvolle HR adviseur. Ze is professioneel, analystisch en erg gedreven. Alde is als een vis in het water op zowel operationeel als tactisch niveau.

 

MARLIJN ZWIJGERS

HR adviseur

 

MARLIJN IS een leergierige HR professional met een enorm schrijverstalent. Ze houdt erg van structuur en weet dan ook orde in de chaos te scheppen. Haar passie voor het HR vak maakt dat Marlijn graag op onderzoek uitgaat naar het juiste antwoord op elk HR vraagstuk. 

 

FAMKE LEIJTEN

HR adviseur

 

FAMKE IS een Brabantse HR professional die erg veel waarde hecht aan structuur. Ze is erg gedreven en weet complexe HR projecten altijd tot een goed eindresultaat te brengen. Een HR adviseur met een gezonde dosis pit.

 

SUNNY VAN HOESEL

HR adviseur

 

SUNNY IS een ware HR professional met ruime en brede ervaring in het HR vakgebied. Deze kennis zet ze graag in om een HR afdeling voor uw bedrijf op te zetten, of om deze verder tot ontwikkeling te brengen. 

Daarnaast is ze ook opgeleid tot mediator en uitstekend in staat om partijen nader tot elkaar te brengen.

 

MICHELLE BOGERS

HR adviseur

 

MICHELLE IS een doortastende HR Adviseur die veel energie krijgt van het werken binnen een dynamische omgeving. Ze is ervan overtuigd dat succesvolle organisaties een resultaat zijn van gelukkige medewerkers. Haar resultaatgerichtheid, empathisch- en analytisch vermogen zet ze graag in om organisaties te helpen de volgende stap te zetten binnen hun HR-beleid.

 

JESSE VAN DER LINDEN

HR stagiair & HR support medewerker

 

JESSE IS is in september 2022 gestart met zijn afstudeerstage bij B-Talented. Tot juli 2023 zal hij meelopen bij diverse klanten om zo brede HR ervaring op te doen . Daarnaast zet hij zich in voor een interessant onderzoek naar het onboarden van medewerkers en werkt hij actief mee op onze HR support afdeling.

 

ROBIN SCHUITVLOT

HR stagiaire

 

ROBIN IS een leergierige HRM studente en zal in juli 2023 afstuderen aan de Fontys HRM. Robin zal van september 2022 tot juli 2023 het team van B-Talented ondersteunen met diverse HR administratieve werkzaamheden. Ook Robin zal gedurende deze periode werken aan een zeer interessant onderzoek over 'thuiswerken', the do's and don'ts. 

 


Onze specialistische partners

Subsidie adviseur

RAOUL HOSLI

Raoul is onze 'zekere' subsidie expert. Hij onderzoekt en verzorgt de subsidies waar je recht op hebt.

 

#sociale zekerheid #Europesesubsidies.

 

Pensioenadviseur

ALFRED VAN DEN DOBBELSTEEN

Is onze onafhankelijk adviseur in pensioen. Hij helpt je graag met het maken van de juiste keuzes. Vanuit oprechte betrokkenheid, actief in aandacht, scherp op de materie en altijd met jou als klant als vertrekpunt.

Pensioen-Coaching luistert naar jouw wensen en maakt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor jou of je werknemers.

 

#pensioen #waardevolletoekomst

HR- en salarisexpert

KOERT VAN LOON

Koert, eigenaar van Incomme, is onze implementatiepartner voor de HR- en salarissoftware bij onze klanten. Ze zijn expert op het gebied van het volledig automatiseren van jouw HR- en salarisadministratie.

 

#salarisexpert #hrsystemen #salarisadministratie #automatiseren