Wie zijn we?

 

B-Talented is een hrm adviesbureau. We helpen kleine en grote MKB ondernemers met het in dienst nemen, hebben en houden van personeel. Wij onderscheiden ons door HR te zien als een beheersbaar proces, zodat HR actief bijdraagt aan het bereiken van organisatiedoelstellingen.

We werken met een vast team van HRM professionals en hebben in de afgelopen jaren ook een ruim netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Allemaal professionals met elk hun eigen talent en expertise. Samen zorgen we ervoor dat je eindelijk een duidelijk antwoord krijgt op al jouw personeel- en organisatievraagstukken.


PEGGY BRESSERS

Strategisch HR adviseur
Directeur/eigenaar

 

PEGGY IS kritisch, open, direct, creatief en gaat geen uitdaging uit de weg. Klanten waarderen haar voor haar zakelijke P&O visie. Met haar ruime ervaring in het vakgebied is ze een strategische sparringpartner voor directie en management.

 

ALDE VERHOEVEN

HR Adviseur

 

ALDE IS een talentvolle HR adviseur. Ze is professioneel, analystisch en erg gedreven. Alde is als een vis in het water op zowel operationeel als tactisch niveau.

STEFANIE GIANOTTEN

Strategisch HR adviseur

 

STEFANIE IS een zeer bevlogen HR adviseur. Ze is ondernemend, daadkrachtig en resultaatgericht. Met haar ruime ervaring op divers gebied, is uw HR vraagstuk bij Stefanie in vertrouwde handen.

 

MARLIJN ZWIJGERS

HR medewerker

 

MARLIJN IS een leergierige HR professional met een enorm schrijverstalent. Ze houdt erg van structuur en weet dan ook orde in de chaos te scheppen. Haar passie voor het HR vak maakt dat Marlijn graag op onderzoek uitgaat naar het juiste antwoord op elk HR vraagstuk. 


Onze specialistische partners

Casemanager

SIMONE APPELDOORN

Simone is onze verzuimmanager. Ze is niet bang van een complex verzuimdossier!

info@b-talented.nl | 085-0160456

#verzuim #re-integratie #arbeidsongeschiktheid

Organisatie adviseur

STEPHAN RENS

Stephan is een gedreven adviseur en coach op het gebied van:

  • veranderkundige begeleiding
  • leiderschapsontwikkeling
  • organisatie advies

info@b-talented.nl | 085-0160456

#verandermanagement #coach

Subsidie adviseur

RAOUL HOSLI

Raoul is onze 'zekere' subsidie expert. Hij onderzoekt en verzorgt de subsidies waar je recht op hebt.

info@b-talented.nl | 085-0160456

#sociale zekerheid #Europesesubsidies.

Pensioenadvies

PENSIOEN COACHING

Pensioen-Coaching bestaat uit een aantal menselijke vakidioten, die vanuit oprechte aandacht voor jou en je medewerkers klaarstaan. Ze zijn duidelijk in hun diensten en kijken graag samen met jou vooruit naar een waardevolle toekomst voor jou en je medewerkers.

 

info@b-talented.nl | 085-0160456

#pensioen #waardevolletoekomst