Wie zijn we?

 

B-Talented is een hrm adviesbureau. We helpen kleine en grote MKB ondernemers met het in dienst nemen, hebben en houden van personeel. Wij onderscheiden ons door HR te zien als een beheersbaar proces, zodat HR actief bijdraagt aan het bereiken van organisatiedoelstellingen.

We werken met een vast team van HRM professionals en hebben in de afgelopen jaren ook een ruim netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Allemaal professionals met elk hun eigen talent en expertise. Samen zorgen we ervoor dat je eindelijk een duidelijk antwoord krijgt op al jouw personeel- en organisatievraagstukken.


PEGGY BRESSERS

Strategisch HR adviseur
Directeur/eigenaar

 

PEGGY IS kritisch, open, direct, creatief en gaat geen uitdaging uit de weg. Klanten waarderen haar voor haar zakelijke P&O visie. Met haar ruime ervaring in het vakgebied is ze een strategische sparringpartner voor directie en management.

 

ALDE VERHOEVEN

HR Adviseur

 

ALDE IS een talentvolle HR adviseur. Ze is professioneel, analystisch en erg gedreven. Alde is als een vis in het water op zowel operationeel als tactisch niveau.

STEFANIE GIANOTTEN

Strategisch HR adviseur

 

STEFANIE IS een zeer bevlogen HR adviseur. Ze is ondernemend, daadkrachtig en resultaatgericht. Met haar ruime ervaring op divers gebied, is uw HR vraagstuk bij Stefanie in vertrouwde handen.

 

ANNE VALK

Recruitment specialist

 

 

ANNE IS een internationaal talent. Zij werkt volgens duidelijke structuren en brengt overzicht in de chaos van jouw personeel- en salarisadministratie. Maar ze kan nog meer, ze is een kei in het recruiten van personeel.

 

STEPHAN RENS

Organisatie adviseur

 

 

STEPHAN IS een gedreven adviseur en coach op het gebied van:

  • veranderkundige begeleiding
  • leiderschapsontwikkeling
  • organisatie advies

 

MARLIJN ZWIJGERS

Stagiair HRM

 

MARLIJN IS een leergierige HRM studente. Gedurende het schooljaar 2020-2021 loopt Marlijn mee met onze ervaren HR adviseurs.

In opdracht van B-Talented onderzoekt Marlijn de behoefte op het gebied van recruitment met als doel te komen tot een recruitmentdienstverlening welke naadloos aansluit op de snel veranderende arbeidsmarktontwikkelingen.


Onze specialistische partners

Casemanager

SIMONE APPELDOORN

Simone is onze verzuimmanager. Ze is niet bang van een complex verzuimdossier!

 

 

info@b-talented.nl | 085-0160456

#verzuim #re-integratie #arbeidsongeschiktheid

 

Subsidie adviseur

RAOUL HOSLI

Raoul is onze 'zekere' subsidie expert. Hij onderzoekt en verzorgt de subsidies waar je recht op hebt.

 

info@b-talented.nl | 085-0160456

#sociale zekerheid #Europesesubsidies.

 

Arbeidsrecht

VDT ARBEID OPTIMAAL

Onze juridisch sparringpartner bij complexe arbeidsrechtelijke personeelsvraagstukken.

 

#advocaat #arbeidsrecht

Pensioenadvies

PENSIOEN COACHING

Pensioen-Coaching bestaat uit een aantal menselijke vakidioten, die vanuit oprechte aandacht voor jou en je medewerkers klaarstaan. Ze zijn duidelijk in hun diensten en kijken graag samen met jou vooruit naar een waardevolle toekomst voor jou en je medewerkers.

 

info@b-talented.nl | 085-0160456

#pensioen #waardevolletoekomst