Wie zijn we?

 

B-Talented is een hrm adviesbureau. We helpen kleine en grote MKB ondernemers met het in dienst nemen, hebben en houden van personeel. Wij onderscheiden ons door HR te zien als een beheersbaar proces, zodat HR actief bijdraagt aan het bereiken van organisatiedoelstellingen.

We werken met een vast team van HRM professionals en hebben in de afgelopen jaren ook een ruim netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Allemaal professionals met elk hun eigen talent en expertise. Samen zorgen we ervoor dat je eindelijk een duidelijk antwoord krijgt op al jouw personeel- en organisatievraagstukken.


PEGGY BRESSERS

Strategisch HR adviseur
Directeur/eigenaar

 

PEGGY IS kritisch, open, direct, creatief en gaat geen uitdaging uit de weg. Klanten waarderen haar voor haar zakelijke P&O visie. Met haar ruime ervaring in het vakgebied is ze een strategische sparringpartner voor directie en management.

 

ALDE VERHOEVEN

HR Adviseur

 

ALDE IS een talentvolle HR adviseur. Ze is professioneel, analystisch en erg gedreven. Alde is als een vis in het water op zowel operationeel als tactisch niveau.

STEFANIE GIANOTTEN

Strategisch HR adviseur

 

STEFANIE IS een zeer bevlogen HR adviseur. Ze is ondernemend, daadkrachtig en resultaatgericht. Met haar ruime ervaring op divers gebied, is uw HR vraagstuk bij Stefanie in vertrouwde handen.

 

MARLIJN ZWIJGERS

HR medewerker

 

MARLIJN IS een leergierige HR professional met een enorm schrijverstalent. Ze houdt erg van structuur en weet dan ook orde in de chaos te scheppen. Haar passie voor het HR vak maakt dat Marlijn graag op onderzoek uitgaat naar het juiste antwoord op elk HR vraagstuk. 

VACATURE HR adviseur
24-32 uur p.w.

 

JIJ BENT een gedreven HR adviseur met passie voor het vak. Daarnaast schuilt in jou een echte ondernemer, projectmanager, consultant en relatiebeheerder. Bij B-Talented kan je ondernemen, zonder de risico's van ondernemerschap! Ben jij daar naar op zoek?


Onze specialistische partners

Casemanager

SIMONE APPELDOORN

Simone is onze verzuimmanager. Ze is niet bang van een complex verzuimdossier!

info@b-talented.nl | 085-0160456

#verzuim #re-integratie #arbeidsongeschiktheid

Organisatie adviseur

STEPHAN RENS

Stephan is een gedreven adviseur en coach op het gebied van:

  • veranderkundige begeleiding
  • leiderschapsontwikkeling
  • organisatie advies

info@b-talented.nl | 085-0160456

#verandermanagement #coach

Subsidie adviseur

RAOUL HOSLI

Raoul is onze 'zekere' subsidie expert. Hij onderzoekt en verzorgt de subsidies waar je recht op hebt.

info@b-talented.nl | 085-0160456

#sociale zekerheid #Europesesubsidies.

Pensioenadviseur

ALFRED VAN DEN DOBBELSTEEN

Samen vooruitkijken begint met elkaar begrijpen. Wij snappen dat pensioen niet je meest favoriete onderwerp is. Maar het is wel een heel belangrijk onderwerp.

Pensioen-Coaching luistert naar jouw wensen en maakt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor jou of je werknemers.

Als onafhankelijk adviseur in pensioen helpen we je graag met het maken van de juiste keuzes. Vanuit oprechte betrokkenheid, actief in aandacht, scherp op de materie en altijd met jou als klant als vertrekpunt.

 

info@b-talented.nl | 085-0160456

#pensioen #waardevolletoekomst